The perfect guide to the casino

Her er Danmarks forventede startopstilling mod Frankrig

 


 

Til alle Danmarks kampe ved VM vil vi lave en forventet startopstilling for Danmark.

Herunder præsenterer vi vores bud på en startopstilling til kampen mod Frankrig kl. 16:00.

Derudover giver vi også vores begrundelse for valgene.

Målmand: Kasper Schmeichel er selvskredet til målmandsposten, og Premier League målmanden er da også en sikker skanse, der gang på gang viser højt niveau på landsholdet. Uden ham havde Danmark tabt stort mod Peru, og selvom han desværre ikke kunne redde straffesparket mod Australien, så leverede han flere store redninger. Var lige ude på en mindre skovtur i 2. halvleg mod Australien, men har ellers leveret to store pragtpræstationer, og vist sig som en sand leder på holdet.

Venstreback: Han er ikke selv meget for, at spille pladsen i venstre side. Men ikke desto mindre så er højrebenet Jens Stryger Larsen blevet placeret derude, og det har været yderst blandet med hans præstationer under VM. Peru og Australien havde læst på lektien, og udnyttede gang på gang, at Stryger Larsen ikke er venstrebenet. Havde dog et par virkelig vigtige tacklinger mod Australien, men man får næsten ondt af ham, når man ser, hvordan han bliver kørt rundt til tider.

Midterforsvaret: Simon Kjær er anfører på landsholdet, og den yderst erfarne spiller er da også selvskrevet til pladsen. Han laver sjældent fejl, og viser højt niveau, ligesom at han konstant går forrest på holdet. Var en vigtig brik mod både Peru og Australien, selvom han åbenbart spillede med rygproblemer. Vi krydser fingre for, at ryggen er på plads imorgen.

AC udgik med en mindre skade mod Peru, men han blev klar til kampen mod Australien. Ham og Simon Kjær matcher hinanden godt, og AC havde utallige vigtige tacklinger, clearinger og bolderobringer mod Australien. Det unge stortalent har gang i en god slutrunde, og det er en fornøjelse at se, hvordan han køligt bevarer overblikket i samtlige situationer.

Højreback: Den tidligere angriber har gennemgået en flot udvikling som højreback, og han har fået pladsen efter, at Åge Hareide blev landstræner. Han gør det fint derude, men må betegnes som et svagt punkt i Danmarks forsvar. Spillede fint mod Peru og Australien, men havde det svært i flere situationer. Tog sig også en mindre blunder i kampen mod Australien der heldigvis ikke kostede. Hans fart og fysik er dog fremragende egenskaber, som han udnytter flot.

Midtbanen: Den evigt diskuterede William Kvist måtte desværre rejse hjem efter en slem skade i kampen mod Peru. Han er siden blevet erstattet af Lasse Schöne, og det er tydeligt, at Schöne er langt mere kreativ end Kvist. Med et køligt overblik og snævre vendinger fordelte han bolden flot, og sendte flere afleveringer afsted som voldte Australiens defensiv problemer. Han er dog ikke den mest defensivorienteret 6’er der findes, og det kan komme til, at koste mod Frankrig.

Thomas Delaney er en fantastisk boks-til-boks spiller, og han lige så vigtig for defensiven som han er for offensiven. Hans skifte til Dortmund bekræfter blot, hvor utrolig dygtig en spiller han er. Spillede gode kampe mod Peru og Australien, og hans plads på holdet kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved.

Christian Eriksen er Danmarks ubestridte største stjerne og uden ham, så ser Danmarks chancer minimale ud. Første mand på holdkortet og selvom kampene mod Peru og Australien har været dårlige for Eriksens vedkommende, så lavede han alligevel oplægget til målet mod Peru, og scorede selv Danmarks enlige mål mod Australien på en flot flugter. Klasse – Selv på dårlige dage.

Venstre kant: Pione Sisto er en hurtig tekniker, er altid farlig og han er nok Danmarks bedste dribler. Han har dog spillet et par sløje kampe her til VM, og i 2. halvleg mod Australien så han faldefærdig ud pga. træthed. Han får ikke meget hjælp, og taber derfor ofte bolden, men i det mindste forsøger han noget, hver gang han får mulighed for det.

Angriber: Nicolai Jørgensen blev udsat for stor kritik efter kampen mod Peru, hvor han var lettere anonym, ikke holdte ordentligt fast i bolden, og ikke udgjorde den største trussel. Det samme var egentlig tilfældet mod Australien, hvor han dog var verdensklasse til, at lægge bolden af til Eriksen (assists), og ved flere andre offensive situationer. Brændte en stor chance mod Australien, men er uden tvivl Åge Hareides foretrukne angriber.

Højre kant: Yussuf Poulsen har karantæne, og da han blev udskiftet mod Australien, kom Martin Braithwaite ind. Den hurtige angriber/kantspiller forventes derfor også, at starte inde mod Frankrig. Han har spillet i Frankrig gennem mange år, og taler flydende fransk, så han har også spillet mod flere af dem før.


Spillere der med stor sandsynlighed kan starte inde: Andreas Cornelius.

Umiddelbart starter Martin Braithwaite inde istedet for Yussuf Poulsen, men Sisto kan efter et par sløje kampe også sendes på bænken, hvor Andreas Cornelius så kan komme ind. I dette tilfælde ville Cornelius spille til højre, og Braithwaite til venstre for Jørgensen i angrebet.

Holdet er sat ud fra, hvordan vi TROR, at Åge Hareide stiller op. Landstræneren er efterhånden kendt for, at stille op med det samme hold, og skifter sjældent ud. Det er også derfor at flere spillere bliver gengangere på holdet.

Det holdte hårdt, men Danmark åbnede VM med tre point mod Peru. Hamrende ufortjent mener mange fodboldfans verden over, men det blæser vi højt på i Norden. 3 point er 3 point, og nu gælder det kampen mod Australien, som SKAL vindes hvis Danmark vil videre fra gruppespillet.

Danmark spillede flot fodbold i det første kvarter mod Australien, og Eriksen åbnede også ballet med en fremragende scoring. Efter den spanske dommer dømte straffespark mod Danmark, så kom Australien på toppen, og dominerede resten af kampen.

Imorgen gælder det så i kampen mod Frankrig. Hvis Danmark spiller uafgjort eller vinder kampen mod Frankrig så er de videre. Frankrig forventes, at starte inde med flere “reserver”, men det er stadigvæk verdensklasse spillere der venter de danske drenge. Hvis Frankrig vinder eller får uafgjort så vinder de gruppen.

Danmark spiller mod Frankrig kl. 16:00.

OVERSIGT

Scroll to Top