The perfect guide to the casino

BREAKING: Storklub laver officiel udmelding omkring Ronaldo-rygter

Cristiano Ronaldo bliver rygtet til diverse storklubber efter det er kommet frem, at han angiveligt ønsker sig væk fra Real Madrid.

Læs også: Dropper LA Galaxy – Her vil Zlatan hen og vinde mesterskabet

Og én af disse klubber han er rygtet til er Bayern München, som er én blandt mange. Ronaldo er nemlig også blevet rygtet til Manchester United, Manchester City samt PSG.

Men nu har Bayern München altså lavet en officiel udmelding omkring Cristiano Ronaldo, og rygterne der sender ham til Tyskland. Således skriver klubben på deres officielle hjemmeside:

– Bayern bliver dagligt rapporteret. Det bliver konstant skrevet og postet omkring klubben. Med den digitale teknologi er nyheder spredt i lynhurtig fart. Men sommetider ‘flyver en and forbi’. Og nogle gange passer tingene simpelthen ikke.

– Det er derfor vi på dette tidspunkt gerne vil give lidt opmærksomhed til dagens ‘and’, så vores fans får de rigtige informationer.
I de sidste par dage, den italienske sportsavis ‘Gazzetto dello Sport’ har skrevet, at Bayern München er interesseret i at tilknytte Cristiano Ronaldo fra Real Madrid. Herefter er disse nyheder også taget op af den tyske presse.

Karl Heinz Rummenigge siger: – Med sagen omkring Cristiano Ronaldo, vil vi en gang for alle gerne sige, at disse rygter ikke har hold i virkeligheden. Det er opspind.

Læs også: OB siger nej til Rodolph Austin – Disse to Superliga-klubber kæmper nu om ham

Læs også: Breaking: Storklub køber Mbappe og udlejer ham straks til Monaco for hele næste sæson

OVERSIGT

Scroll to Top