The perfect guide to the casino

Preview: OB – Lyngby

OB tager imod Lyngby onsdag d. 28/2 kl. 18.00 på EWII Park i Odense.

Formen:
OB startede flot foråret med 6-1 sejren over Helsingør, hvilket skabte god fodboldmæssig stemning på Fyn. Det flotte resultat kunne dog ikke blive fulgt op, hverken da man gæste FC Nordsjælland i Farum, hvor de blev sendt hjem med et smalt 2-1 nederlag eller da de gæstede FCK, som sendte dem hjem med et smalt 1-0 nederlag. OB har derfor for alvor brug for tre point, hvis de fortsat skal holde liv i top 6 drømmene.
Lyngby er så småt ved at komme ovenpå igen efter at have været voldsomt tæt på konkurs efterfulgt af spillerflugt. Nederlaget til Brøndby kunne der ikke siges så meget til, men i gæsternes to seneste kampe har de i begge fået point. Lyngby ligger i øjeblikket tredjesidst og skal kæmpe for ikke at ende sidst i Superligaen.

Forventede startopstillinger:
OB-anføreren, Kenneth Emil Petersen er tilbage efter at have afsonet sin karantæne og derfor er der frit valg på alle hylder for Kent Nielsen frem mod midtugens kamp.
Lyngbys Mikkel Andersen og Mathias Tauber er fortsat ude med skader.

Lyngby (4-4-2): Oskar Snorre – Kevin Tshiembe, Oliver Lund, Thomas Sørensen, Michael Lumb – Martin Ørnskov, Jesper Christjansen – Jeppe Kjær, Herolind Shala, Gustav Marcussen – Mayron George
OB (4-4-2): Sten Grytebust – Ryan Johnson Laursen, Jeppe Tverskov, Kenneth Emil Petersen, Jacob Barret Laursen – Mikkel Desler, Casper Nielsen, Jens Jakob Thomasen, Troels Kløve– Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen

De skal gøre forskellen:
Lyngby skal stole på deres stærke defensiv, som har set solid ud i de seneste kampe, hvor de har fået point på netop den baggrund. Mayron George og Jeppe Kjær bliver vigtige for gæsterne og skal derfor tage kampen op mod OB-defensiven, hvor specielt Jeppe Kjær kan udfordre med sin fart.
Anders K. Jacobsen skal finde målstøvlerne frem fra kampen mod Helsingør, hvor han lavede tre mål. Ligegledes bliver det spændende at følge Troels Kløve, der har fået en god start for fynboerne i efteråret.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Lyngby vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke.
Sidst de to hold mødtes i Odense endte det med en Lyngby-sejr på 2-1. Om Lyngby får samme succes i onsdagens kamp må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang onsdag kl. 18 på EWII Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager i mod Lyngby, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top