28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Genialt! David Luiz’ mor YDMYGER Agüero – smider dette billede på Instagram

Britain Football Soccer - Manchester City v Chelsea - Premier League - Etihad Stadium - 3/12/16 Manchester City's Sergio Aguero is shown a red card by referee Anthony Taylor Reuters / Phil Noble Livepic EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Det kunne have gået helt galt for David Luiz, da Sergio Agüero i går satte en utroligt voldsom tackling ind på den brasilianske forsvarsprofil. Efterfølgende smed Luiz’ mor et billede på Instagram, hvor hun gør grin med City-angriberen..

Se blot nedestående billede, hvor hun sarkastisk kommenterer på Agüeros reaktion, da han blev præsenteret for det røde kort – hun skriver følgende til billedet: “Jeg forstår ikke det skræmte ansigt, da han tog det røde kort op. Det arme barn gjorde jo ingenting”

Se det her:

Não entendi a carinha de assustado porque tomou vermelho! Tadinho não fez nada!

Et billede slået op af Deus é fiel! (@reginamm4) den

Mest læste på footy.dk

1. Medie: Christian Eriksen på vej til storklub for 350 millioner kroner
2. United-stjernes kæreste skulle hente ham efter træning – endte med at forlade stedet i tårer
3. Top 5: Her er de dyreste stjerner solgt fra Superligaen
4. Storklub afslører: Vi forsøgte at hente Emre Mor, men kunne ikke
5. Brøndby-spiller utilfreds med sig selv: Åbner han for exit-døren her?

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

36 Responses to "Genialt! David Luiz’ mor YDMYGER Agüero – smider dette billede på Instagram"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.