The perfect guide to the casino

Blog: Hvem lyver?

Footy.dk’s blogger Torben Aakjær stiller sig – ligesom mange andre – meget kritisk i forhold til de mange afbud til det danske landshold. Et absurd landskampsår, kalder han det i nedenstående blogindlæg.

Et på mange måder absurd landskampsår er (omsider) overstået, og udover en række særdeles pauvre resultater, ”kronet” med nederlaget hjemme mod Montenegro. så står man som neutral observant tilbage med en trang til at give den endnu siddende landstræner et ordentlig lods bagi – langt ud af Danmark, og retur tilet af de fjelde, som hans hjemland Norge, er proppet med.

Åge gad ikke spille den kamp i Tjekkiet

Udover at shoppe rundt i opstillinger og taktikker, som vi andre skifter undertjavser, så valgte en meget træt udseende Hareide op til årets sidste landskamp, den der blev afviklet foran blot 1700 tilskuere på et stadion, hvor selv Farum Park ser storslået ud, at komme med så modsigende udmeldinger, at selv Ekstra Bladet og BT reelt var enige om det manden havde sagt, nemlig at han overhovedet ikke ønskede at spille denne kamp.

Dagen efter, direkte taget på ordet af en frådende presse, var han tydeligvis blevet sat på plads af sin ikke specielt fodboldfaglige ledelse, og på pressemødet forsøgte han desperat, ja nærmest patetisk vil nogen nok påstå at redde sin udtalelse hjem, i det han følte sig misforstået af samtlige medier, en præstation som vel næsten er flottere, end hans karrieres samlede træner CV, uden at det i øvrigt siger ret meget.

Nå ja, vi kan vel alle sammen føle sig misforstået, og summa summarum, kampen skulle og blev jo også spillet, men denne påståede misforståelse krøb dog hurtigt i baggrunden, da han hårdnakket påstod at de 6 spillere, som efter den vigtige VM kval kamp mod Kazakstan, nu pludselig var skadede, og ikke i stand til at spille kampen mod Tjekkiet, alle vitterligt var skadede, og altså ikke blot var rejst retur til respektive arbejdsgivere, fordi disses chefer havde presset Åge.

Alle var skadet… men startede for deres klubhold

For nææ nej, Åge er, efter egen mening, bestemt ikke en mand der kan presses, og i knap 2 minutter råbte og skreg han mere eller mindre uforståelige eder og forbandelser udover den fremmødte presse, og undervejs tilbød han tilmed at interesserede skeptikere kunne få adgang til lægejournalerne for Cornelius, Eriksen, Braithwaite, Yussuf, Højbjerg og Kvist. Desværre var der ingen af de givetvis perplekse journalister og andet godtfolk, som tog ham på ordet, for det havde unægtelig været interessant at se hvad landholdslæge Thøger Krogh havde kradset ned.

Dagen efter. dvs. mandag, kom endnu et afbud, denne gang fra pressens nye darling, Kasper Dolberg, og endvidere blev Delaney meldt yderst tvivlsom, idet den stakkels mand dårligt kunne gå omkring på hotellet.

Hvis man, som jeg gjorde, tog sig tid til at checke samtlige øvrige såkaldte landshold, der spillede venskabs/ testkampe i løbet af den forløbne uge, så formåede Danmark i al beskedenhed at have knap dobbelt så mange afbud pga. påståede skader, som samtlige øvrige nationer tilsammen.

I parentes bemærket så startede samtlige 8 anførte danskere (naturligvis) på banen i den netop afsluttede weekend for deres respektive klubhold.

Er landsholdet fuld af løgn?

Tilbage står man så tilbage med det spørgsmål om hvorvidt Åge, landsholdslægen, spillerne og/eller DBU`s ledelse er fulde af løgn.

Reelt er jeg personligt fløjtende bedøvende ligeglad, for en ting synes stensikkert, og det er at der henover vinteren bør rulle et eller flere hoveder på, eller bagved landsholdet. Enten er Åge fuld af løgn, alternativt er den relativt nyansatte læge uduelig, sekundært blander ledelsen bag Åge, sig i noget, de reelt ikke bør blande sig i.

Gudskelov er der 125 dage til dette hurlumhej igen skal i aktion!

Er du en dygtig skribent? Så søg jobbet hos footy.dk

Mest læste på footy.dk

1. ‘Agge’ afslører: Her er min lønseddel
2. Chok: Spillede Champions League-kamp med kokain i blodet
3. Engang spillede han for Brøndby: Nu er han blandt verdens bedste
4. Tager Di Maria et stort skridt ned ad stigen? Denne klub vil hente ham
5. ‘Agge’ i overraskende afsløring: Her er min favoritspiller i FIFA 17

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top