Rosenborg har Adidas som sponsor, mens Bendtner har Nike: Denne støvle troppede han op i til Rosenborg-træningen for nyligt

The perfect guide to the casino

Rosenborg har Adidas som sponsor, mens Bendtner har Nike: Denne støvle troppede han op i til Rosenborg-træningen for nyligt

Rosenborg har en aftale med Adidas, men Lord Bendtner har en individuel aftale med Nike. Nu fortæller angriberen, hvordan han vil tackle det.

Nicklas Bendtner har i mange år været sponsoreret af Nike, men det kan meget snart ændre sig, for i Rosenborg har man et samarbejde med Adidas.

Nicklas Bendtner respekterer dog sin individuelle aftale, og derfor træner han i Nike-støvler, mens han udenfor banen går rundt i Adidas.

– Ja, jeg har en aftale med Nike, men så vidt muligt, når jeg er i klub-regi og ikke lige spiller på banen, så respekterer jeg den aftale, klubben har. Det er derfor, jeg har Adidas-sko på nu, siger han til Ekstra Bladet og tilføjer, at han tror, de nok skal finde en løsning.

Læs også: Juventus skal spille i Brøndby-trøje som udebanetrøje i næste sæson

– Ja, nu må vi snakke om det og se, hvad udfaldet bliver. Vi finder nok ud af en løsning på et tidspunkt, siger Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner skiftede til Rosenborg tidligere på måneden i en handel, der indbragte Nottingham Forest en million kroner.

Læs også: Han var FCK’s største talent og havde 10’eren på landsholdet – Som 30-årig er han sportschef for Danmarksserie-hold

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top