Vurdering: Banens bedste og værste på Blue Water Arena

The perfect guide to the casino

Vurdering: Banens bedste og værste på Blue Water Arena

FC Midtjylland hentede mandag aften tre point i Esbjerg, og footy.dk kigger spillernes indsats i sømmene og har kåret opgøret bedste og værste spillere.

Esbjerg og FC Midtjylland spillede her til aften på Blue Water Arena, og footy.dk zoomer ind på opgøret, der endte 0-2 til ulvene.

Bedst for Esbjerg: Venstrebacken Jesper Lauridsen virkede tændt mod sin tidligere klub, hvor han var stærk fremadrettet og i det defensive. Offensivt havde han flere gode indlæg, mens han også selv trykkede af nogle gange – tættest på i begyndelsen af kampen.

Værst for Esbjerg: Bjørn Paulsen var langt væk i både tanke og handling denne kolde forårsaften. Esbjerg-kanten havde et hovedstødsforsøg tæt under mål i starten af opgøret, men efterfølgende forduftede han.

Bedst for FC Midtjylland: FC Midtjylland havde ikke bolden meget, hvorfor det blev en forsvarskamp i store dele af kampen. Jakob Poulsen vandt midtbanen, og selvom han lavede flere frispark, var han midtjydernes bedste.

Værst for FC Midtjylland: Martin Pusic tabte mange bolde, der kom op til ham, mens han tilmed heller ikke skabte meget. Angriberen havde et enkelt forsøg i slutningen af opgøret, hvor han midt for mål skød bolden forbi den ene opstander.

Mest læste på footy.dk

1.FIFA-verdensmesteren: Disse tre hold er de bedste at spille med i FIFA 16
2.Billede: Legendes datter viser sin vanvittige barm frem i BH
3.Holdkammerater: Sviatchenko er Celtics værst klædte
4.Konen ER skredet fra United-stjerne – her er beviset
5.Footys bud: Her er det stærkeste hold Danmark kan stille til OL

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top