Hassan-træffere afgjorde mandagskampen

The perfect guide to the casino

Hassan-træffere afgjorde mandagskampen

FC Midtjylland var skarpest i mandagskampen på Blue Water Arena, hvor de tog alle tre point. Rilwan Hassan scorede begge mål for ulvene.

Esbjerg fB er kommet fantastisk i gang med forårssæonen, og de tog mandag imod FC Midtjylland, der havde vist store svaghedstegn samt udspillet sin rolle i mesterskabskampen. Det var med andre ord et møde mellem et formstærkt- og et formsvagt hold mandag aften på Blue Water Arena.

Vestjyderne havde indledningsvist et par gode muligheder, hvor Bjørn Paulsen blandt andet var tæt på at støde sit hold foran tæt under mål. Også venstrebacken Jesper Lauridsen havde et nærgående forsøg, men bolden røg i sidenettet.

I stedet for en Esbjerg-scoring blev det midtjyderne, der kom først på måltavlen. André Rømer fandt Rilwan Hassan med et fladt indlæg, som offensivspilleren uden problemer sendte ind bag en chanceløs Jeppe Højbjerg.

Første halvleg sluttede derfor 1-0 til FC Midtjylland.

Esbjerg lagde sig dog ikke ned trods den midtjyske pauseføring, for de havde det klare overtag på de midtjyske gæster. Efter lidt over en time var det tæt på at bære frugt, da Ronnie Schwartz tvang en fantomredning ud af Mikkel Andersen, der kun lige fik fingerspidserne på lejesvendens forsøg.

Vestjyderne formåede aldrig at veksle spilovertaget til store målchancer, og det blev derfor FC Midtjylland, der scorede opgørets andet og sidste mål i tillægstiden. Rilwan Hassan blev sendt af sted, og han tippede bolden over Jeppe Højbjerg, der tøvede lidt i situationen.

Derfor blev langt størstedelen af de 5596 tilskuere sendt hjem med et nederlg på 2-0.

Mest læste på footy.dk

1.FIFA-verdensmesteren: Disse tre hold er de bedste at spille med i FIFA 16
2.Billede: Legendes datter viser sin vanvittige barm frem i BH
3.Holdkammerater: Sviatchenko er Celtics værst klædte
4.Konen ER skredet fra United-stjerne – her er beviset
5.Footys bud: Her er det stærkeste hold Danmark kan stille til OL

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top