Pep overrasker de engelske topklubber med denne indrømmelse

The perfect guide to the casino

Pep overrasker de engelske topklubber med denne indrømmelse

Pep Guardiola er pludseligt blevet det helt store navn, som alle vil have. Tidligere var der flere om buddet, men nu handler alt pludselig om den succesrige spanier.

Således er klubber som Manchester City, Manchester United og Chelsea alle meldt interesserede i den dygtige taktiker, men i et interview med FourFourTwo, kommer han i dag med noget af en indrømmelse.

– NÃ¥r jeg underskriver en kontrakt vil jeg offentliggøre det med det samme, starter Pep. Men derefter sagde han noget meget overraskende. For ifølge interviewet har Pep ikke travlt med at rykke til England:

– MÃ¥ske gÃ¥r der to Ã¥r inden jeg skal træne i England. Jeg er meget glad for min oplevelse i München, og jeg arbejder til det sidste, her, siger Pep og afviser dermed pure rygterne om at han allerede er begyndt at tænke i transferplaner for sin nye engelske klub.

РDerefter tager jeg hjem, og ser om det er muligt at rykke til England eller ikke. Hvis ikke, s̴ rykker jeg ikke, slutter Pep alts̴ overraskende kynisk.

Roman Abramovic vil eftersigende gøre alt for at sørge for at Pep kommer til Chelsea, mens City stadig virker som det oplagte valg for Pep.

Mest læste på footy.dk

1.Vildt rygte: Zidane fik kun jobbet fordi at denne træner sagde nej tak
2.Instagram: Verdens lækreste fodboldspiller viser sin vilde bagdel frem
3.Kæmpe udrensning på vej i Madrid: Zidane kan sælge ni kæmpestjerner inden sommer
4.Billede: Superliga-stjerne overværede Zidanes første Real-træning
5.Medie: Milan er tæt på at snuppe United-profil – kun prisen mangler

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top