Tidligere spiller: Denne United-spiller kan blive verdens bedste

The perfect guide to the casino

Tidligere spiller: Denne United-spiller kan blive verdens bedste

Alting flaskede sig bestemt ikke for United denne sommer, der tidligt meldte ud, at de ville handle stort ind: Men hvis man skal tro Uniteds egen, tidligere spiller, så har de lavet det største røverkøb denne sommer.

Der er tale om den tidligere spiller, Phil Neville, som mener at Anthony Martial er et kæmpe røverkøb og kan blive én af de bedste i verden.

– Det jeg synes han særligt bringer til Manchester Uniteds hold er rendyrket fart på kontraangrebene, som vi så det mod Everton da de tog til Goodison Park og vandt, ligesom fart også er godt når United spiller ‘passing football style’ under van Gaal, siger den tidligere forsvarsspiller til deres officielle website.

– Han har bragt rendyrket fart til holdet, han er stærkt og hurtig. Folk har stillet spørgsmåltegn ved de penge van Gaal brugte på ham, men jeg synes, at han er et absolut røverkøb og hans stil passer Premier League.

– Jeg tror der kommer mere. Han er stadig ung, han lærer stadig og der er masser af tid til at udvikle sig til at blive, hvad jeg tror, en af de bedste i verden, slutter Neville af.

Mest læste på footy.dk

1. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år

2. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag

3. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea

4. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo

5. Ståle Solbakken: Ham ville jeg gerne have fra Brøndbys hold

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top