Overblik: Belgien og Italien spillede sig tættere på EM - Bosnien holder fast i håbet

The perfect guide to the casino

Overblik: Belgien og Italien spillede sig tættere på EM – Bosnien holder fast i håbet

Både Belgien og Italien hentede sejre i dag, og er dermed kommet et vigtigt skridt tættere på kvalifikation til næste sommers EM-slutrunde. Bosnien & Herzegovina vandt ligeledes, men har noget dårligere chance for at booke en billet til Frankrig næste sommer.

Der var fire kampe i EM-kvalifikationen hertil aften, og mens Island sikrede sig deres billet til EM-slutrunden, så kæmpede tre andre for at komme tættere på at booke en billet til Frankrig næste sommer.

I gruppe B var fire hold i aktion hertil aften. Belgien skulle på en svær opgave i varmen på Cypern, og her havde de belgiske favoritter noget svært ved at få brudt hul på hjemmeholdets defensiv. Gæsterne skulle da også helt hen til det 86. minut før superstjernen Eden Hazard kunne score det vigtige sejrsmål, der sender Belgien på EM-kurs.

I samme gruppe skulle Bosnien & Herzegovina forsøge at fastholde håbet, da upåagtede Andorra kom forbi. Hjemmeholdet havde ikke de store problemer med at sikre sejren og på mål af Bicakcic, Dzeko og Lulic sikrede man sig sejren i første halvleg. Med to kampe igen er Bosnien noteret for 11 point, hvilket rækker til en øjeblikkelig fjerdeplads, mens Belgien indtager gruppens andenplads med 17 point. Wales fører an i gruppe B.

I Gruppe H var Italien i aktion, hvor Bulgarien var modstanderen. Roma-stjernen Daniele de Rossi blev kampens helt store hovedperson, da han udover at score kampens enlige mål også blev udvist 10 minutter inde i anden halvleg. Gæsternes Micanski fik samme straf i det moment. Spillet var meget lige, men de azurblå holdt stand og er dermed på gruppens førsteplads med 18 point med to kampe igen.

Mest læste på Footy.dk

1. Avis: Bale skifter til denne Premier League-klub næste år
2. Seks unge spillere, som ligner fremtidige Ballon d’Or-vindere
3. Storklub indkalder træneren til møde: Spillerne synes, du træner dem for hårdt
4. United-stjernes far raser: Min søn er en løgner
5. Klopp afslører detaljer om sit potentielle nye job

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top