The perfect guide to the casino

AGF – Brøndby spilforslag: Det bliver målfattigt i Aarhus

Kamp: AGF – Brøndby
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,80
Bookmaker: Bet365

 

Følg spilforslaget hos bet365 her >>

 

Søndag er det tid til en af de historiske kampe i dansk fodbold, når AGF tager imod Brøndby. Det er en kamp mellem to ærkerivaler, der virkelig ikke kan lide hinanden, og det skal nok blive intenst. Vi får desværre ingen Brøndby-fans på lægterne, men kulissen bør stadig blive i top.

AGF er gået i stå efter en flot sæsonstart. De hvide fra Aarhus har kun vundet én af deres seneste syv Superliga-kampe, og det er blevet til fem nederlag i løbet af denne stime. De har ganske vist hentet to sejre i DBU Pokalen, men disse er begge kommet imod elendige modstandere og hjælper dem ikke meget. Uwe Röslers tropper skal op i et højere tempo, hvis de vil indfri målet om top seks, og det ved De Hvii’e godt. I sidste uge hentede de 1-1 på udebane imod FC Nordsjælland, og tingene er måske ved at blive bedre. AGF spillede i hvert fald en udmærket kamp. Alligevel er der ikke megen grund til optimisme i Aarhus. AGF har svært ved at skabe chancer og endnu sværere ved at score på dem. De har blot scoret et enkelt mål i deres seneste tre Superliga-kampe.

Hos Brøndby ser det endnu værre ud. Klubben fra Vestegnen leverede sit måske dårligste resultat nogensinde, da de blev slået ud af Aarhus Fremad i DBU Pokalen i onsdags. Hele 4-0 tabte Brøndby, der endda lavede en tredobbelt udskiftning efter blot 37 minutter. Det hjalp dog ikke, og Niels Frederiksens tropper blev sendt hjem med et pinligt nederlag i bagagen. Ligesom AGF har Brøndby også store problemer offensivt. Det er blevet bedre på det sidste, men på en svær udebane som den i Aarhus, skal man ikke forvente, at BIF kommer frem til mange chancer.

Odds 1,80 på under 2,5 mål i denne kamp er flot. Vi forventer en tæt og intens kamp uden de store chancer. Det bliver marginalerne, der afgør kampen her.

 

Følg spilforslaget hos bet365 her >>

 

OVERSIGT

Scroll to Top