The perfect guide to the casino

FC København – FC Nordsjælland spilforslag: Underholdende kamp venter

Kamp: FC København – FC Nordsjælland
Spilforslag: Begge hold scorer
Odds: 1,60
Bookmaker: Betfair

 

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

 

Lørdag aften bliver vi forkælet med noget af det bedste, Superligaen har at byde på, når FC København i Parken tager imod FC Nordsjælland. Hjemmeholdet skal forsøge at rejse sig ovenpå 5-0-nederlaget til Manchester City i midtugen, en det bliver ikke let. Nordsjælland fører Superligaen i øjeblikket, og vi kan derfor se frem til en underholdende kamp her.

FCK fik en ordentlig afklapsning, da de onsdag aften blev smadret med 5-0 af Manchester City. Sejren kunne snildt have været endnu større, men Kamil Grabara lavede mirakler imellem stolperne og begrænsede nederlaget. For FCK var kampen dog en god lektion i, hvordan fodbold skal spilles, og den bør ikke have den store indflydelse på selvtilliden. Kampen har formentlig kun inspireret Jacob Neestrups tropper, og nu skal de altså ud og følge op. Superligaen er førsteprioriteten for FC København, og hvis de vil tilbage i toppen, skal de slå ligaens førerhold på hjemmebane. Tre point vil bringe de helt tæt på toppen, og der er ingen undskyldning for ikke at hente tre point på lørdag.

FC Nordsjælland har været sæsonens store oplevelse. Det unge mandskab fra Farum spiller fantastisk fodbold, og de er utrolig underholdende. Andreas Schjelderup har fået sit store gennembrud i dette efterår, og den unge nordmand stormer fremad. Sammen med resten af FCN-offensiven er han nærmest ustoppelig, og det har været en fornøjelse at se. Han er lige nu topscorer i Superligaen med syv mål, og derudover skal man også holde øje med Ernest Nuamah, der har lavet fem kasser.

Vi forventer en tæt og underholdende kamp mellem to gode offensive mandskaber. Odds 1,60 på, at begge hold scorer hos Betfair er fint betalt, og vi kan helt sikkert forvente mål fra dette opgør.

Følg spilforslaget hos Betfair her >>

OVERSIGT

Scroll to Top