The perfect guide to the casino

Man City – FCK spilforslag: Dette gaveodds fra ComeOn går ikke galt

Kamp: Manchester City – FC København
Spilforslag: Over 1,5 mål
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

 

Bemærk: Dette er et kampagnetilbud fra ComeOn. Alle danske spillere kan benytte sig af dette odds boost på over 1,5 mål i Manchester City – FC København. Både nye og eksisterende spillere. Du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds og gevinst udbetales uden omsætningskrav.

FC København skal ud på deres måske allersværeste opgave nogensinde, når de onsdag aften gæster Manchester City i Champions League. Oddsene på FC København er rekordhøje, og vi kan nærmest ikke undgå at få en kamp med et hav af mål. City har verdens bedste offensiv, og FCK har store defensive problemer for tiden.

Manchester City er det bedst spillende hold i hele verden lige nu. Pep Guardiolas tropper smadrede ærkerivalerne fra Manchester United med 6-3 i weekenden, og både Phil Foden og Erling Haaland formåede at lave hattrick i den kamp. City cruiser lige nu imod endnu et mesterskab, og denne her sæson kan meget vel også blive den, hvor Guardiola igen erobrer den europæiske trone og bringer Champions League-trofæet til den lyseblå del af Manchester.

Jacob Neestrup fik en fin start på sin tid som FCK-træner, da han søndag slog AGF med 1-0. Sejren var ikke overbevisende, men de tre point kom i hus, og københavnerne klatrerede opad i tabellen. Det vigtigste for københavnerne var dog, at de fik sejren og de tre point. FCK har dermed fået tanket selvtillid, og nu skal Neestrup stå den ultimative prøve. Han har været assistent for Ståle Solbakken, og han ved, hvordan man sætter et hold op til at præstere i en europæisk kamp. Vi kan forvente et meget defensivt og afventende FCK-hold, der vil forsøge at trække tempoet ud af kampen og ramme City på kontraangreb.

Man City bør blive for stor en prøve for FCK. Vi forventer en kamp med massevis af mål, og odds 2 på over 1,5 mål i denne her kamp er en regulær gave. Selvom man kun kan spille 100 kroner til det forhøjede odds, er det en kæmpe gave her og lette penge lige ned i lommen.

Følg spilforslaget hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top