The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Liverpool kan blive mestre uden at spille – og DU kan score kassen ved mange mål

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Chelsea – Manchester City – mere end 2,5 mål og begge hold scorer

– Hvis man ikke holder med nogle af de to hold i denne rundes stjernekamp, er det mest interessante naturligvis, om Liverpool vinder mesterskabet uden selv at spille. Det sker, hvis Chelsea får point ud af forestillingen, for så er hullet mellem Liverpool og Manchester City for stort til, at Manchester City kan lukke det. Men det er ikke det, som dette bet tager stilling til.

– Der blev scoret tre mål eller mere i seks ud af Chelseas seneste syv ligakampe. Begge hold scorede i fem ud af disse syv kampe.

– Man må sige, at det har været meget op og ned med Chelsea i denne sæson, men på det seneste har det dog været mest op. Holdet har vundet de seneste tre kampe i alle turneringer.

– Chelsea har dog kun været i stand til at holde målet rent i en ud af deres seneste 11 kampe i Premier League, og forsvaret kommer på hårdt arbejde i denne kamp. Og de har vel at mærke ingen fans i ryggen til at støtte dem.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Manchester City viste skræmmende styrke mandag, da de vandt 5-0 over Burnley. Her er de oppe mod skrappere modstand, men de er dog fremdeles det hold, der har scoret klart flest mål i Premier League i denne sæson. De er kommet fra start efter corona-pausen med to sejre på tilsammen 8-0. (Du kan se mål og højdepunkter fra afklapsningen af Burnley i videoen øverst på siden).

– Ialt har Manchester City vundet seks ud af de seneste syv kampe i alle turneringer

– Manager Pep Guardiola har dog ikke den allerbedste statistik mod Chelsea. På udebane har han kun vundet over Chelsea en gang, spillet en uafgjort og tabt tre – men et af disse nederlag var retfærdigvis i en pokalkamp, hvor Manchester City spillede med seks debutanter.

– Bet365.com giver odds 1,66 på både ‘Mere end 2,5 mål’ og ‘Begge hold scorer’. Man kan godt vælge at gå efter en af delene, men odds er en smule i underkanten. Vi prøver at gå efter begge dele til fine odds 2,75. Men det er et sats, fordi det udelukker 1-1 og 3-0 til en af siderne.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: kl. 21.15

Sådan ligger de

Chelsea nummer 4 (V15 U6 T9)
Manchester City nummer 2 (V20 U3 T7)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,75

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 275 kroner

Overskud: 175 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top