The perfect guide to the casino

Dagens odds: Watford og Cardiff udvider din tegnebog

Odds forslag: Både Premier League og Championship kører videre søndag, og vi har fundet en god, sikker double til dig.

Bournemouth – Watford – X2

Hjemmeholdet er under stregen for første gang i flere år takket være en elendig stime, hvor det kun er lykkedes at få fire point i de sidste ti kampe.

Bournemouth vandt ganske vist hele 4-0 over Luton i FA Cup’en, men de har ikke vundet i Premier League siden begyndelsen af november, hvor Manchester United blev sendt hjem med et nederlag på 0-1.

Pudsigt nok var det i samme weekend, at tingene begyndte at vende for Watford, der ikke havde en eneste sejr i Premier League, førend det i netop den weekend lykkedes at vinde over et tredje bundhold – nemlig Norwich.

Siden da har The Hornets forbedret sig betydeligt. Ganske vist blev det til nederlag på 0-2 på Anfield mod Liverpool før jul, men siden da har holdet ikke tabt i fem kampe, hvoraf det er lykkedes at vinde de tre.

Historien favoriserer også Watford, der endnu ikke har tabt, når de har været på besøg hos Bournemouth i Premier League. Bemærk dog: Syv af deres ni indbyrdes opgør er sluttet uafgjort, så det er klogt nok at tage højde for. Både 0-0 eller 1-1 ligner sandsynlige udfald af dette opgør – også fordi sejren over Norwich er den hidtil eneste på udebane for Watford i denne sæsons Premier League.

Sådan ligger de

Bournemouth nummer 18 (V5 U5 T11)
Watford nummer 19 (V4 U7 T10)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,50

Cardiff – Swansea 1 (draw-no-bet)

Det walisiske derby optræder faktisk ikke så ofte, som mange tror, men det er nu interessant nok, når det gør.

Cardiff har som mange andre før dem fundet det svært at dominere i The Championship efter nedrykningen fra Premier League i sidste sæson.

Hjemme har de dog været ganske stærke, for de har kun tabt en kamp på Cardiff City Stadium i denne sæson.

Swansea er på den anden side set stærke på udebane. De spillede 11 kampe på stribe på fremmed græs uden at tabe, inden det blev til to nederlag i de tre seneste udekampe (mod West Bromwich og Brentford).

Begge hold har netop fået bank af Queen’s Park Rangers. Cardiff tabte 1-6 i The Championship, og det gik ikke Swansea meget bedre, da de var på besøg i hovedstaden i FA Cup’en. De måtte tage den lange tur hjem med et nederlag på 1-5 i bagagen.

Det er blot 29. sæson i historien, at Cardiff og Swansea møder hinanden i liga-sammenhæng. Det er til dato aldrig lykkedes for Swansea at vinde begge kampe i samme sæson. De vandt første møde 1-0 på hjemmebane i efteråret.

Begge hold kan øjne play-off, og uafgjort vil ikke være en katastrofe for nogen af holdene, så en pointdeling er heller ikke helt usandsynlig her.

Sådan ligger de

Cardiff nummer 13 (V9 U19 T7)
Swansea nummer 8 (V11 U8 T7)

Sidste sæson

Mødte ikke hinanden

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,66

Odds tips: Watford som single til 250 kroner, Cardiff som single til 100 kroner, doublen til 100 kroner

Mulig gevinst: 791 kroner

Overskud: 341 kroner

Dette og mange andre gode bets kan du spille, hvis du klikker lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top