The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Vores naboers tur til Færøerne

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Færøerne – Sverige
Hvad: EM Kvalifikation
Hvor: Stadium Tórsvøllur
Hvornår: Torsdag d. 5/9 klokken 20.45

Så er det tid til landskampspausen, og det betyder et langt færre udvalg af kampe. I dag starter de første EM Kvalifikationskampe for denne landskampspause, og her møder vores naboer fra Sverige, Færøerne.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Færøerne har tabt alle deres fire kampe, og har en målscore på 3-12. På hjemmebanen er det blevet til nederlag mod Norge og Spanien, og selv i bunden af UEFA Nations League grupperne, endte de på en skuffende 3. plads bag Azerbaijan og Kosovo. I Gruppe F må det formodes, at Spanien snupper 1. pladsen sikkert, og dermed ligger det mellem Sverige, Rumænien og Norge om, hvem der kan tage 2. pladsen. Her ville alt andet end fire sejre både ude og hjemme mod Malta og Færøerne være nødvendige, så når Sverige gæster Færøerne, ser jeg ikke andre muligheder, end at de kommer op og scorer en masse mål. Derfor er første oddsforslag, at Sverige vinder kampen med handicap -1. Den giver odds 1,66 igen hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

For Færøerne er det fedt bare at være med i VM og EM kvalifikationer, men siden 2015 er de eneste Færøerske sejre kommet mod Liechtenstein, Letland, Andorra og Malta. Svenske Sebastian Larsson har været ude og udtale, at man ikke har tænkt sig at spare sig mod Færøerne, til trods for, at man har en yderst vigtig kamp mod Norge på søndag. Med profiler som Emil Forsberg, Marcus Berg og John Guidetti med i truppen, ser jeg en sikker sejr til Sverige. Både imod Spanien, Rumænien og Malta var Færøerne bagud allerede ved halvlegen. I Sveriges to sejre i gruppespillet var de også foran ved halvlegen og derfor er andet oddsforslag, at Sverige er foran ved halvlegen. Den giver odds 1,61 hos Bet365.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top