The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Endnu et topbrag i Premier League

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Liverpool – Arsenal
Hvad: Premier League
Hvor: Anfield
Hvornår: Lørdag d. 24/8 klokken 18.30

Vi er blevet forkælet med store brag fra start af i Premier League. I første runde tørnede Manchester United og Chelsea sammen, og i sidste runde var det så Manchester City og Tottenham der mødte hinanden. I denne runde, har vi fornøjelsen af at se en kamp, mellem to af Premier Leagues bedste angrebstrios og angrebsduos, når Arsenal kommer på besøg hos Liverpool.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Liverpool har noget at revanchere fra sidste sæson af. Det blev godt nok til en Champions League titel, men man endte med at smide ligaen væk til Manchester City, til trods for, at man i midten af sæsonen, sad godt til i toppen. De møder Arsenal, som endnu engang endte uden for top 4, og derfor stadig er igang med at kæmpe sig tilbage til toppen af Premier League. Begge hold er startet fornuftigt ud, da de er de eneste to hold i Premier League, som har vundet de første to kampe. Imens Arsenal har vundet over Newcastle og Burnley, så har Liverpool sejret over Norwich og Southampton. Liverpool har rigtig godt styr på Arsenal, når de spiller på Anfield, og vi skal helt tilbage til 2012, for at finde sidste Arsenal sejr på Anfield, hvor Arsenal vandt med 0-2. Det er også så langt tilbage vi skal, hvis vi skal finde den sidste kamp mellem de to hold, hvor der ikke faldt minimum 3 mål i kampen. Begge hold har en brandvarm offensiv, og Arsenals fans fik et glimt af, hvad deres nye rekordindkøb, Nicolas Pepe er lavet af i kampen mod Burnley. Han kunne meget vel få sin første startplads mod Liverpool. Der tegner sig et billede af en kamp med mange mål, og derfor er første spilforslag, at der kommer over 2,5 mål i kampen. Den giver odds 1,40 igen hos Bet365.

Er du klar til dagens kamp?

Hvis man er til de lidt mere specielle odds, og har tålmodighed til at vente på at se, hvordan Unai Emery stiller op til kampen, og specielt hvem han placerer på toppen, så er der fine odds at finde på, at enten Alexandre Lacazette eller Pierre-Emerick Aubameyang får minimum et skud på mål i kampen. De giver henholdsvis 1,50 og 1,40. Et andet ok odds, som vi dog heller ikke spiller er, at Granit Xhaka laver over 62,5 afleveringer i kampen. Hans gennemsnit pr. kamp lå på 77,41 i sidste sæson, og den giver odds 1,83 igen hos Bet365. Andet spilforslag bliver dog i en helt anden boldgade, end skud på mål og antal afleveringer. I løbet af de sidste 16 kampe de to hold har spillet mod hinanden på Anfield, har begge hold scoret i 14 af de kampe. Det er 16 kampe, der er spillet mellem 2007-2018, og det viser altså tegn på, at begge hold har svært ved at holde buret rent mod hinanden. En sjov fact er, at hvis man ikke kun kigger på deres kampe mod hinanden på Anfield, men også tager Arsenals hjemmebane kampe med, så har begge hold scoret i 25 ud af 31 kampe mod hinanden i perioden 2007-2018. Liverpool har lukket et mål ind i begge deres kampe i Premier League, imens de heller ikke kunne holde nullet i hverken den europæiske supercup eller den engelske supercup. Arsenal holdt nullet mod Newcastle, men indkasserede også et enkelt mål i deres seneste kamp mod Burnley. Bet365 giver odds 1,57 på, at begge hold scorer i kampen.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top