The perfect guide to the casino

Efter hattrick-opvisning i Parken: Hjulmand hylder Højlund

Kasper Hjulmand uddeler store roser til Danmarks nye angrebsstjerne.

20-årige Rasmus Højlund leverede torsdag aften en magisk præstation, da han noterede sig for et hattrick i sin blot tredje landskamp, og efter slutfløjt blev den talentfulde Atalanta-angriber da også rost til skyerne af Kasper Hjulmand.

– Det var super. Han var simpelthen sĂĄ sulten efter at score mĂĄl. Det var en drengedrøm for ham at spille i Parken for Danmark og en endnu større drengedrøm at score mĂĄl, siger Hjulmand.

– Vi kunne mærke en forskel pĂĄ den mĂĄde, Rasmus kom ind i lejren pĂĄ i forhold til sidst. Han har arbejdet godt med sig selv og har i træningerne vist en skærpet kvalitet i dele af sit spil.

– Det er utrolig dejligt at se en ung fyr brænde det af, og ikke nok med, at han scorer mĂĄl, sĂĄ deltager han ogsĂĄ i det defensive arbejde, arbejder hĂĄrdt og gør et godt stykke arbejde for holdet.

– Det er vigtigt, at han beholder den balance, som er perfekt lige nu. Ungdommens mod, selvtillid, tro pĂĄ sig selv og samtidig en ekstrem ydmyghed i forhold til det arbejde, der skal lægges i en fodboldkamp.

– Beholder han den balance, er der meget godt i vente, spĂĄr Hjulmand.

OVERSIGT

Scroll to Top