The perfect guide to the casino

FC Barcelona-boss: Savner en rigtig angriber

Ronald Koeman roser Martin Braithwaite, men han savner en rigtig 9’er.

FC Barcelona-cheftræner Ronald Koeman roser sine offensive stjerner, heriblandt danske Martin Braithwaite, men han savner en rigtig 9’er.

Søndag aften sejrede den spanske storklub nemlig mod bundholdet Huesca, men trods hele 20 skud blev det blot til en enkelt scoring.

Martin Braithwaite startede inde og blev erstattet af Antoine Griezmann i slutningen af opgøret, men Koeman savner flere muligheder i sit angreb.

Læs også: Graversen ikke i tvivl: Kvit Brøndby – nu!

– Jeg stoler på enhver spiller i vores trup, men hvis vi vælger at spille med tre midtbanespillere, er der plads til tre angribere. Med Lionel Messi satser vi på nogen med en fantastisk dybde som Ousmane Dembele, og så skal vi vælge mellem Martin og Antoine på toppen, og Martin har gjort det.

– Det er en 9’er, vi mangler i disse kampe, men det betyder ikke noget i forhold til Antoines udskiftning. Vi har en masse kampe, og vi har brug for alle spillere, siger Koeman ifølge goal.com og tilføjer:

Læs også: Fra Brøndby-flop til stjerne: Ekspert trækker seks måneder gammel kommentar i land

– Vi har adskillige gange siden starten af sæsonen sagt, at vi har brug for nogen på toppen til at give mere konkurrence, flere mål og større effektivitet, men det kommer an på mange ting.

Med sejren indtager FC Barcelona femtepladsen i La Liga-tabellen, hvor de har ti point op til Atlético Madrid på førstepladsen, som dog har spillet en kamp mindre.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Nu kan han forhandle med Man City og PSG om skifte til juli.

Læs også: Millionregn på vej: Dé står foran Brøndby-exit

Læs også: Se den ENORME gavekurv: Niels Frederiksen fik alkohol og chokolade for 4000 kroner!

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Læs også: Overblik: Disse spillere kan ende i Brøndby i januars transfervindue – Gammel kending iblandt

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top