The perfect guide to the casino

Modric: Inter-kampen bliver som en finale

Den kroatiske midtbanestjerne mener, at Real Madrid står over for en slags finale, når de onsdag aften møder Inter i Champions League.

Både Real Madrid og Inter har lige nu kniven for struben i Champions League, hvor de to underdogs Gladbach og Shakhtar fører gruppen over de to storhold.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Derfor er det også en særdeles vigtig kamp for både Real Madrid og Inter, når de onsdag aften krydser klinger i Milano, og Modric mener således, at der er lagt op til lidt af en finale:

– Vi må sætte os op til denne kamp, som var det en finale, sagde Modric på pressemødet forud for kampen, mens han samtidig satte ord på skadessituationen i Real Madrid:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Karim er en meget vigtig spiller for os, mens Mariano kan udfylde en anden rolle i angrebet. Vi stoler på, han kommer til at vise sit værd. Når nogen spillere er ude, må vi stå endnu mere sammen som et hold og udfylde de huller, sagde Modric ligeledes på pressemødet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Hvorfor slår du mig?’: Da Ove Christensen langede ud efter reporter.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top