Andreas Maxsø forklarer sin hjerneblødning: Derfor tog jeg fat i dommeren

The perfect guide to the casino

Andreas Maxsø forklarer sin hjerneblødning: Derfor tog jeg fat i dommeren

Andreas Maxsø tabte hovedet efter FC Midtjyllands 2-3-scoring på Brøndby Stadion, og han forklarer nu, hvad der gik forud for det.

Brøndby IF led et smertefuldt nederlag til FC Midtjylland, som scorede i dommerens tillægstid ved midtstopperen Erik Sviatchenko.

Andreas Maxsø fik en mindre hjerneblødning i sekunderne efter, da han ruskede i kampens dommer, Jørgen Daugbjerg Burchardt, hvilket du kan se her.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Andreas Maxsø fortæller nu, hvorfor han løb efter dommeren og tog fat i ham.

Brøndby-anføreren blev nemlig screenet af Luca Pfeiffer, så FC Midtjyllands Erik Sviatchenko fik frit hovedstød, og dermed kunne pande den ind.

Det var dét, han ville fortælle dommeren.

– Jeg føler, at Midtjylland-manden ikke engang kigger på sparkeren. Han står udelukkende og kigger på mig, og så er Sviatchenko en god header og header den ind. Det er derfor, jeg prøver at signalere det, men jeg skal selvfølgelig ikke gøre det, og det er stort af dommeren kun at give mig gult kort, siger han til Canal 9.

Andreas Maxsø tror, at han slap med gult kort, fordi dommeren kunne se, at han var i sine følelsers vold, og han takker igen dommeren for at dæmpe episoden.

DU KAN SE ELLER GENSE EPISODEN I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST, HVOR DU OGSÅ KAN SE DE RESTERENDE HØJDEPUNKTER FRA STORKAMPEN!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top