The perfect guide to the casino

Kamil Wilczek med klar besked til Brøndby-fansene: Livet går videre

Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Kamil Wilczek er ude med en klar besked til Brøndby-fansene.

FC København har som bekendt hentet polske Kamil Wilczek denne formiddag, og efter dagens træning stod angriberen klar til, at svare på den fremmødte presses spørgsmål.

Her havde han en klar besked til de mange sure Brøndby-fans:

– Jeg er en professionel fodboldspiller, og jeg er nødt til at vælge den bedste klub for mig. Jeg er gammel, men jeg husker, hvad der er sket. Det var en fantastisk tid, og jeg vil aldrig glemme det, siger Kamil Wilczek og fortsætter:

– Lige nu er jeg her, og jeg vil præstere på samme niveau som i Brøndby eller måske endda bedre og skrive en ny historie.

– Jeg forstår fansene. De er meget følelsesladede, og i livet er der mange dårlige ting lige nu, men at jeg spiller i FCK, er ikke verdens ende. Livet går videre.

– Jeg var nødt til at tænke over det, og det var ikke en let beslutning, men det er den rette beslutning, siger Wilczek.

– Jeg har fået så mange beskeder på sociale medier, men det kigger jeg ikke på. Jeg skal fokusere på fodbold.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

I forbindelse med sin afsked i vinters fortalte Kamil Wilczek, at han altid vil have klubben i sit hjerte, og sådan er det fortsat, selvom at han nu skal spille for FC Købehavn.

– Det vil aldrig ændre sig. Jeg vil ikke glemme de fantastiske oplevelser, men jeg er professionel fodboldspiller, og det er folk nødt til at forstå. Jeg er nødt til at gøre det bedste for min karriere og min familie, der elsker og savner København, siger han.

– Der er mange grunde til, at jeg skiftede til FCK. Jeg var i Tyrkiet, og efter en periode var jeg ikke glad der, og jeg havde nogle problemer. Jeg begyndte at kigge efter løsninger. Jeg havde et par klubber, og jeg valgte den bedste for mig og min familie.

– Spillestilen passer til angribere, og det er en meget direkte stil, som jeg godt kan lide. Derudover er jeg 32 år, og jeg har brug for titler og spille i Europa. Det var også én af de primære grunde, siger Wilczek.

Derudover fortæller Kamil Wilczek, at en retur til Brøndby IF ikke var på tale denne sommer.

SE VIDEOEN ØVESRT OPPE: I videoen øverst kan du se Joachim Boldsens interview med Brøndby-legenden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top