The perfect guide to the casino

Oddsforslag: FCM tager guldet allerede i aften – og DU kan også få guld

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . FC Midtjylland – FC København – FCM vinder

– Dette er gulddysten, og FCM kan nøjes med uafgjort for at tage guldet. Men selv hvis de skulle tabe kampen, har de fire chancer mere for at vinde guldet for tredje gang i klubbens historie.

– Der er dog ikke så meget, der taler for, at de skal vente ret meget længere. FCM har vundet fire ud af de seneste seks kampe, og de har en god statistik i deres seneste opgør mod de forsvarende mestre. FCM har vundet fire ud af de seneste syv indbyrdes opgør.

– De to hold har mødt hinanden tre gange i denne sæson. Den første kamp endte 0-0 i Parken, og returopgøret i Herning vandt FCM med hele 4-1.

– Deres seneste indbyrdes opgør var i Parken for nylig, hvor FCM spillede klart bedre end hjemmeholdet. De vandt fortjent 2-1, og det fortæller en del om FCK netop nu, at trøstmålet var et selvmål. (Du kan se en video med højdepunkter og mål fra den kamp øverst på denne side).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– FCK har blot taget fem point i fem kampe i dette slutspil, og holdet virker desillusioneret. Senest blev det 0-1 ude mod AGF i en kamp, hvor FCK egentlig præsterede udmærket, men hvor holdet tabte på en målmandsfejl, og hvor angrebet virkede ineffektivt.

– FCK er på udebane, og selvom FCM har været klart bedst på fremmed græs i denne sæson, skal man ikke undervurdere, at der kommer betydelig opbakning til holdet i denne kamp – trods corona-restriktioner.

– Uafgjort er som nævnt tilstrækkeligt til at tage guldet, og hvis det står lige med få minutter igen, vil det nok passe FCM udmærket. Men det er på den anden side set bare svært at se for sig, at FCK skulle have motivationen til at komme igen, hvis FCM først kommer foran.

– Onsidebetting giver odds 1,90 på FCM-sejr, og det napper vi gerne.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 20.00

Sådan ligger de

FC Midtjylland nummer 1 (V24 U3 T4)
FC København nummer 2 (V19 U4 T8)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,90

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 380 kroner

Overskud: 180 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top