Medie: Messi er dødtræt af Barcelona – og nu vil han væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Lionel Messi skal have fortalt nogle af de andre spillere i FC Barcelonas trup, at næste sæson bliver hans sidste i klubben.

Siden han var 13 år, har Lionel Messi spillet for FC Barcelona. Først for klubbens ungdomshold og siden 2005 for det bedste hold.

Men det er jo ingen naturlov, og ifølge det lokale medie, Cadena Ser, gider den 33-årige argentiner ikke klubben mere.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Avisen skriver, at Lionel Messi er træt af at skulle være ansvarlig for andet end det, der foregår på banen. Han føler, at klubben giver ham skylden for alt det, der ikke går godt for FC Barcelona.

Samtidig savner han ifølge mediet, at FC Barcelona skaber et vindende projekt. Her må han tænke på Champions League, som klubben ikke har vundet siden 2015, for i mellemtiden er det blevet til mesterskaber i 2016, 2018 og 2019.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Lionel Messis forhold til sportsdirektør Éric Abidal er på frysepunktet, og han er stadig sur over, at det ikke lykkedes for klubben at købe Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain sidste sommer – og at meget tyder på, at det heller ikke bliver til noget denne sommer.

Han har desuden svært ved at have respekt for de beslutninger, som den nuværende trænerduo, Quique Sétien og Eder Sarabia, tager. De seneste tre kampe har FC Barcelona spillet uafgjort, og mesterskabet ser ud til at være røget, fordi Real Madrid i mellemtiden har opbygget et forspring på fire point – med fem runder tilbage at spille.

(Øverst på siden kan du se en kavalkade med nogle af Lionel Messis 700 mål for FC Barcelona).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top