The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du søndagens rygtebørs.

Liverpool er interesserede i at leje Tanguy Ndombélé. Den franske midtbanespiller blev Tottenhams dyreste indløb nogensinde i sommer, men han har ikke for alvor kunnet leve op til prisskiltet. Sportsmole har historien.

Mere Liverpool og mere Sportsmole. Den senegalesiske stjernespiller, Sadio Mané, skal være tæt på at forlænge sin kontrakt mod en klækkelig lønforhøjelse.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ifølge The Athletic (kræver login) er Manchester City og Bayern München tætte på at kunne lukke handlen med Leroy Sané. De tyske mestre vil betale 300 millioner kroner for den tyske fløjspiller, mens de engelske mestre vil have 200 millioner kroner mere. Men der synes at være villighed til at mødes på midten.

Edinson Cavani har længe været rygtet på vej væk fra Paris Saint-Germain, men ifølge franske l’Équipe overvejer den 33-årige uruguayaner nu at forlænge med de franske mestre.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Samme Paris Saint-Germain strækker ifølge spanske El Mundo Deportivo våben i kapløbet om at sikre sig angriberen Lautaro Martinez. Herefter synes det kun at være et spørgsmål om FC Barcelona eller den 22-årige argentiners nuværende klub, Inter.

Den franske midtbanespiller, Adrien Rabiot, er ifølge italienske Gazzetta dello Sport interesseret i et skifte til engelsk fodbold. Manchester United og Everton bejler til Juventus-spilleren.

Chelsea, Manchester United og Juventus har ifølge Daily Star alle vist interesse for Fiorentinas italienske landsholdsangriber, den 22-årige Federico Chiesa, som skal koste i omegnen af 500 millioner kroner.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top