The perfect guide to the casino

Simon Kjær om EM til næste år: Giver mig myrekryb

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Simon Kjær glæder sig så meget til EM på hjemmebane til næste år, at han får myrekryb ved tanken.

Torsdag blev det afgjort, at Danmark til næste år skal være værter for både fire kampe ved EM i fodbold og Tour de France, og det glæder landsholdets anfører, Simon Kjær.

– Nu er det den realitet, vi har arbejdet efter og håbet og troet på, og jeg må indrømme, at selv efter vel 500 kampe på internationalt plan, så giver det myrekryb at tænke på næste sommer, siger Simon Kjær til sport.tv2.dk

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– På landsholdets vegne kan jeg roligt sige, at vi glæder os helt vildt meget. Det bliver en fodboldfest, en folkefest, og vi har store chancer for at skabe nye minder for generationer – som EM-holdet gjorde det i 92, siger 31-årige Simon Kjær.

Han siger selv, at han hele tiden havde troet på, at det hele nok skulle ende sådan.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Der var opstået tvivl, fordi EM-slutrunden er flyttet fra sommeren 2020 til sommeren 2021 på grund af udbruddet af coronavirus.

Dermed kom interesserne fra de to arrangører af EM i fodbold og Tour de France, UEFA og ASO, i carambolage med hinanden, men det takket være hårdt arbejde fra bl.a. Københavns Kommune lykkedes det at få de to parter til at indgå et kompromis, så der bliver plads til begge dele.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top