The perfect guide to the casino

Et år uden tilskuere i Superligaen? – Det er helt surrealistisk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det huer ikke Danmarks Idrætsforbund, at der måske kan gå et helt år, førend der må komme tilskuere til fodboldkampene på grund af risikoen for smitte med coronavirus.

De danske Superliga-klubber håber at kunne genoptage turneringen til maj – uden tilskuere. Og de ser frem til, at tilskuerne kan komme tilbage til efteråret.

Men det kan vare meget længere. Det fastslog den faglige direktør på Statens Serum Institut (SSI), Kåre Mølbak, mandag over for Berlingske, hvor han erklærede, at der kan gå et helt år, førend større forsamlinger igen må forsamles. Der er nemlig brug for en vaccine, førend det kan lade sig gøre, mener Kåre Mølbak.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Og det huer ikke Danmarks Idrætsforbund (DIF).

– Det er helt surrealistisk, hvis der skal gå så lang tid. Det får meget dystre konsekvenser. I en række idrætter er vi både økonomisk og atmosfæremæssigt afhængig af, at der er større tilskuermængder, og derfor er det en dyster udsigt, siger formanden for DIF, Niels Nygaard, til Ritzaus Bureau.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han mener, at især fodbold, håndbold og ishockey vil blive ramt, men også basketball og større løb vil kunne mærke konsekvenserne.

– Vi er meget optaget af at få fastlagt nogle grænser for, hvad taler vi om, når vi taler større forsamlinger. Og så krydser vi fingre for, at der kommer en vaccine eller en behandlingsmulighed noget tidligere end om et år til halvandet, siger Niels Nygaard.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top