Fodbold-boss forudser: Premier League må smide denne sæson i skraldespanden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Premier League laver krumspring, men det ender med, at englænderne også må droppe denne sæson, forudser Udineses sportsdirektør, Pierpaolo Marino.

I England bliver Premier League ved med at fastholde, at den nuværende sæson skal spilles færdig – af sportslige såvel som økonomiske grunde.

Men det er et spørgsmål om tid, førend Premier League også må kaste håndklædet i ringen, mener en italiensk fodboldleder.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– I Belgien har de allerede opgivet at spille denne sæson til ende, og det samme kommer snart til at ske i England, forudser Pierpaolo Marini ifølge goal.com

– Situationen i England er ved at blive meget, meget alvorlig. Jeg håber i virkeligheden bare, at vi kan nyde forbold igen efter coronavirus-udbruddet, siger Udineses sportsdirektør.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han henviser til, at over 800 briter mistede livet alene det seneste døgn på grund af Covid-19, som er den sygdom, patienter med coronavirus udvikler.

– Det er ligegyldigt, hvor længe dette her varer. Det vigtigste er, at vi kommer ud på den anden side. Jeg er ikke så bekymret for den nuværende sæson. Jeg er faktisk mere bekymret for den næste, siger Pierpaolo Marini.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top