The perfect guide to the casino

United-forsvarer: Lad os begynde forfra – og Liverpool skal ikke have guldet!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester Uniteds Luke Shaw går ind for at annullere den nuværende sæson. Men Liverpool skal ikke tildeles mesteskabet, selvom klubben fører Premier League kæmpestort.

– Hvis det ikke kan lade sig gøre at blive færdige med sæsonen, må vi smide i den affaldsspanden og begynde forfra til september, siger Luke Shaw ifølge Daily Mail.

I Belgien har de besluttet at stoppe sæsonen. Belgierne har erklæret Club Brugge som vindere af mesterkabet, mens nedrykningen suspenderes, således at der spilles med 18 hold til næste sæson i den bedste række mod normalt 16.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Men hvis vi ikke kan fortsætte, så må vi annullere sæsonen, mener den 24-årige Manchester United-forsvarer.

Det vil betyde, at Liverpool ikke får sit engelske mesterskab, som klubben ellers lå til at vinde for første gang i 30 år. Liverpool har et forspring på 25 point til nummer to, Manchester City, og der mangler kun seks point, førend det er matematisk sikkert, at Jürgen Klopps tropper ikke kan indhentes.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Men det er der ikke noget at gøre ved, mener forsvarsspilleren fra Manchester United, der er Liverpools ærkerivaler. Og han er heller ikke meget for at spille sæsonen færdig uden tilskuere.

– Det er vigtigt med fans. Spillere kommer og går, men fansene er der altid. Sporten er til for fansenes skyld. Det føles simpelthen forkert at spille uden fans, siger Luke Shaw, der selv havde fornøjelsen, da Manchester United for nylig spillede i Europa League på udebane mod LAsK Linz fra Østrig – en kamp, som Manchester United vandt 5-0.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top