The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du lørdagens rygtebørs.

Juventus er ifølge italienske Calciomercato interesserede i at lade den brasilianske fløj, Douglas Costa, indgå i en byttehandel med landsmanden Gabriel Jesús fra Manchester City.

Harry Kane har antydet, at han kan finde på at forlade Tottenham, hvis han ikke føler, at klubben bevæger sig i den rigtige retning. Manchester United er ikke uinteresserede i den 26-årige angriber, men ifølge Manchester Evening News vil Spurs ikke sælge til en direkte engelsk rival, og det spiller også ind, at der er tale om eks-klubben for London-klubbens manager, José Mourinho.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Mere Manchester Evening News. De forsvarende engelske mestre fra Manchester City skal være villige til at betale frikøbsklausulen for den argentinske angriber, Lautaro Martinez fra Inter, som FC Barcelona ellers også er meget varme på.

Rygterne om et skifte for Erling Braut Håland til Real Madrid begynder ifølge AS efterhånden at gå den norske angribers tyske klub, Borussia Dortmund, på. Tyskerne købte ham selv for få måneder siden af østrigske RB Salzburg, og han er bare fortsat med at banke mål i kassen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Agenten for Napolis Fabian Ruiz bekræfter, at Real Madrid er interesserede i den 24.årige spanske midtbanespiller, der har en fortid i Real Betis. Sportsmole har historien.

Meget tyder på, at AC Milan mister den italienske landsholdsmålmand, Gianluigi Donnarumma. De rødsorte milanesere har ifølge Calciomercato kig på tre favoritter som mulige afløsere. Det er italienske Alex Meret fra Napoli, argentineren Juan Musso fra Udinese og portugisiske Luis Maximiano fra Sporting Lissabon. Det regnes dog også for en mulighed at lade den tidligere Liverpool-keeper, Pepe Reina, tage en tørn mere. Spanieren er 37 år, og klubben har denne sæson udlejet ham til Aston Villa, hvor han også er reserve.

Paris Saint-Germain er lune på at få fat i den 27-årige brasilianske back, Alex Telles fra FC Porto, men det er Chelsea også, og det ser ud til, at englænderne fører i kapløbet. Time24.news har historien.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top