The perfect guide to the casino

Helt vild idé: Spil Premier League færdig i Kina!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Blandt ideerne på dagens video-møde blandt Premier League-klubberne er et forslag om at spille resten af kampene i Kina.

Premier League vil på det nærmeste gøre ALT for at undgå måtte blæse den sæson af, som er i gang.

Fredag mødes de 20 klubber til en video-konference for at afgøre, hvad der skal stilles op med sæsonen, der officielt er udsat til 30. april på grund af udbruddet af coronavirus. Langt de fleste mener, at dette er for optimistisk, og at sæsonen nok bliver sendt længere ud i fremtiden.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ifølge The Athletic (kræver login) har en unavngiven klubleder fået den idé, at de resterende 92 kampe kan spilles i Kina, som er det land, hvor coronavirus oprindeligt brød ud, men hvor smitten nu er aftagende.

– Kina er det land, der oftest bliver nævnt, siger en anden klubleder ifølge The Sun.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Men ideen har ingen gang på jord. Hvis vi flytter resten af programmet til en anden del af verden, bliver vi fuldstændig slagtet, siger han.

Når det er så vigtigt at få spillet sæsonen færdig for Premier League, hænger det dels sammen med det sportslige og dels med det økonomiske. Det vil koste klubberne mange penge i form af tabte sponsor- og tv-indtægter, hvis det ikke lykkes at få spillet den igangværende sæson færdig.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top