The perfect guide to the casino

Bayern-stjerne besøgte sin syge søn: Nu er han vred over bøde fra klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Bayern Münchens Jérôme Boateng er utilfreds med, at han har fået en bøde af klubben, fordi han besøgte sin syge søn.

Bayern München gav Jérõme Boateng bøden, fordi han havde kørt fra München til den østtyske delstat, Sachsen, for at besøge sin søn, der er syg.

Dermed har han forbrudt sig mod de retningslinjer, som de tyske mestre har udstedt for spillerne, der hedder, at de ikke må forlade deres bopæl på grund af udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg accepterer enhver straf, der er berettiget. Men jeg tog afsted, fordi min søn ikke har det ret godt. Når min søn ringer til mig og beder mig om at komme, så gør jeg det, siger den tidligere tyske verdensmester ifølge tyske sport.de

– For ham tager jeg gerne en straf med i købet. Jeg ville gerne se den far, der ikke ville gøre det for sin fire-årige søn. Men jeg synes, det er lidt trist, siger forsvarsspilleren.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Når det kom frem, at Jérôme Boateng var taget afsted, var det, fordi han havde et uheld på den glatte motorvej på hjemturen.

Hverken Bayern München eller Jérôme Boateng har villet oplyse om bødens størrelse, men klubben har sagt, at de vil donere pengene til et af de hospitaler, der kæmper en hård kamp mod coronavirus.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top