The perfect guide to the casino

Blodbad venter: Otte mand skal ud i Barcelona – og Braithwaite er en af dem

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Martin Braithwaite er en af de otte spillere, som FC Barcelona vil af med for at skaffe penge til nye stjerner.

Spanske SPORT skriver, at Martin Braithwaite ikke har nogen fremtid i klubben, når Luis Suárez senere på foråret atter er til rådighed efter den skade, han pådrog sig i januar.

– Han har ganske vist ikke haft ret mange kampe, men han har gjort det udmærket, når han har spillet. Han vil have købere, skriver SPORT om den 28-årige dansker.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Foruden Martin Braithwaite mener avisen, at FC Barcelona vil af med den hundedyre franskmand, Antoine Griezmann, kroaten Ivan Rakitic, chilenske Arturo Vidal, franske Samuel Umtit og den brasilianske målmandsreserve Neto Murara.
|na o
Endelig er der lejesvendene Carles Aleña (Real Betis) og Philippe Ooutinho (Bayern München). Dem regner klubben ikke længere med, og specielt brasilianske Coutinho satser de nuværende spanske mestre på kan indbringe adskillige millioner.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Hele manøvren har til formål at skaffe penge til nye stjerner. Det er først og fremmest brasilianske Neymar, som klubben ønsker at købe tilbage fra Paris Saint-Germain, der satte verdensrekord ved at betale frikøbsklausulen på 1,6 milliarder kroner i sommeren 2017.

Inters argentinske angriber, Lautaro Martinez, står dog også meget højt på ønskelisten.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top