Referat: Manglende kvalitet i pointdeler da Randers tog imod OB

Hverken OB eller Randers formåede at få fuldt udbytte ud af eftermiddagens opgør, som ikke bød på nogle scoringer i deleren.

Randers tog denne eftermiddag imod OB i en kamp om vigtige point i forhold til top 6.

Begge hold forsøgte at sætte sig på spillet fra kampens start, som også var præget af mange dueller midt på banen.

OB satte sig stille og roligt på kampen, hvor de spillede sig til flere gode muligheder bl.a. både ved Issam Jebali og Sander Svendsen, hvor skarpheden dog manglede.

Frem mod pausen havde begge hold muligheden for at bringe sig i front, men ens for begge mandskaber var, at den sidste aflevering eller afslutning manglede kvalitet.

I 1. halvlegs overtid fremførte Patrik Carlgren en fremragende redning, da Mads Frøkjær-Jensen sparkede resolut fra kanten af feltet, hvorefter Issam Jebali akkurat ikke fik fulgt op på redningen.

Efter pausen fortsatte OB de gode takter, da Mads Frøkjær-Jensen igen drev bolden frem og var meget tæt på at spille Sander Svendsen helt fri foran mål, men Patrik Carlgren var igen vågen og opsnappede afleveringen.

Efter en times spil fik Mikkel Kallesøe sendt et godt spark afsted mod mål, som var ved at snyde Oliver Christensen, men den unge målmand fik dog kontrol over bolden i to omgange.

Frem mod 2. halvlegs sidste halvdel fik OB lagt et større pres mod Randers’ mål og fik også skabt flere gode muligheder, hvor skarpheden igen manglede i de afgørende situationer.

Ingen af holdende formåede at score det forløsende mål i slut minutterne, hvor der manglede noget kvalitet i de afgørende situationer, hvorfor kampen sluttede uden scoringer 0-0.

Resultatet og det ene point rykkede ikke det helt store for nogle af klubberne i tabellen.