The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Her har du torsdagens rygtebørs.

Juventus har lige som alle andre bemærket, at Manchester City står til at blive smidt ud af Champions League i de næste to år. Ifølge italienske Tuttosport er de nuværende italienske mestre interesserede i at tegne kontrakt med den 22-årige angriber, Gabriel Jesús, til sommer. Brasilianeren kan tænkes også selv at være interesseret i et skifte, da han ikke længere er fast mand i startopstillingen.

Ifølge The Sun er samme Manchester City interesseret i en byttehandel med Bayern München, så de nuværende engelske mestre lader den tyske fløjspiller, Leroy Sané, tage til de tyske mestre, som så til gengæld skal afgive en anden tysk offensivspiller, Serge Gnabry, som kender Premier League fra sin tid i Arsenal.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Og lidt om netop Arsenal. Ifølge tyske Bild (kræver login) er London-klubbens manager, Mikel Arteta, interesseret i at købe den 24-årige tyske landsholdsspiller, Jonathan Tah fra Bayer Leverkusen.

AC Milan har ifølge Daily Mail skrevet forhåndskontrakt med den tidligere træner for Schalke 04- og RB Leipig-træner, tyskeren Ralf Rangnick. Den nuværende træner, Stefano Pioli, bliver fyret senest til sommer, skriver avisen.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Paul Pogba regner med, at han forlader Manchester United til sommer, men klubben forlanger ifølge amerikanske ESPN ikke mindre end 150 millioner pund (1,3 milliarder kr.) i overgangssum, og dermed kan det blive svært at finde en køber.

Men der kan også godt blive brug for pengene. Hvis Manchester United vil have fat i den engelske landsholdsspiller, Jack Grealish fra Aston Villa, skal de ifølge sportsmole af med 80 millioner pund.

Skulle det kikse for Juventus med købet af Paul Pogba, har de ifølge Tuttosport spanske Thiago Alcantara fra Bayern München i bagjånden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top