The perfect guide to the casino

Arsenal-profil afslører: Jeg afviste Liverpool på grund af deres spillestil

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Dani Ceballos afslører hvorfor at han afviste Liverpool, og i stedet tog turen til Arsenal.

I sommer tog Real Madrid-ejede Dani Ceballos turen til Arsenal på en lejeaftale, men ifølge rygterne var Liverpool også ude efter den spanske midtbanespiller.

Det ser nu også ud til, at der var noget om rygterne, da han selv udtaler sig om sommerens spekulationer.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Jeg var stolt over, at en klub som Liverpool var ude efter mig, men jeg valgte Arsenal på grund af Unai Emery, og hvordan han var over for mig. Lige nu ville jeg ikke passe særlig godt ind i Liverpool, siger Ceballos til Marca.

– Unai var afgørende for, at jeg kom til Arsenal. Udover at det er en kæmpe klub, kom Unai praktisk talt forbi mit hjem og fortalte mig, at han havde elsket mig som spiller, siden jeg var i Betis.

– Tiltroen fra træneren er essentiel for at kunne levere sit bedste. Unai fortalte mig, at jeg ville være vigtig for ham i Arsenal, og jeg havde ingen tvivl i forhold til at komme dertil.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Klopp er en dygtig træner, men man skal kigge på spillestilen for hvert hold. Lige nu ville jeg ikke passe helt perfekt ind på et hold som Liverpool. Men når man bliver rygtet til de bedste klubber, viser det, at man gør tingene rigtigt.

I denne sæson har Dani Ceballos trukket Arsenal-trøjen over hovedet i 18 kampe, hvor at det er blevet til ét mål og to oplæg.

OVERSIGT

Scroll to Top