The perfect guide to the casino

SønderjyskE var interesseret i Nicklas Bendtner sidste sommer: Nu kommenterer klubben på en mulig aftale

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Det startede lykkeligt da Nicklas Bendtner endelig kunne underskrive en kontrakt med FC København.

I de måneder, hvor Bendtner var i hans hjerteklub, holdt han sig helt uden for nogen som helst kontroverser, og virkede til at fokusere benhårdt på fodbolden. Derfor var det heller ikke til at vide, om han ville fortsætte i FC København efter nytåret, men det endte altså ikke med at ske. FC København tilbød ikke en ny kontrakt, og derfor skal Bendtner finde ud af, hvad fremtiden skal byde på.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Med klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg på CV’et, skulle man ikke tro, at det ville være svært at finde en ny klub. Da FC København skrev under med Nicklas Bendtner i september, afslørede SønderjyskE også, at de prøvede at lokke Bendtner til Haderslev sidste sommer, og nu har klubbens sportschef kommenteret på, om de er klar på at hente en transferfri Bendtner igen.

– Nicklas skal finde ud af, hvad han gerne vil, og det er ikke en spiller, jeg tænker på i øjeblikket. Det er rigtigt, at Bendtner er en spiller, som kunne have været sjov at få til klubben, da hans situation var, som den var i Norge, men lige nu er det ikke aktuelt, siger SønderjyskE’s sportschef Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Dermed tyder det på, at interessen fra SønderjyskE er forsvundet, ligesom FC Københavns.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top