The perfect guide to the casino

Medie: Eriksens agent er landet – Skal forhandle kontrakt med denne storklub i dag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Rygterne om danske Christian Eriksen vil ingen ende tage, før han endeligt har fået styr på sin fremtid.

Efter José Mourinho blev ansat i Tottenham, åbnede der sig en lille dør for, at Eriksen kunne forlænge sin kontrakt med Tottenham alligevel, men i sidste ende tyder det på, at Christian Eriksen stadig vil videre. Eftersom der er under seks måneder tilbage af hans kontrakt, kan den danske stjerne frit forhandle med andre klubber om et skifte til sommer, og det er netop, hvad hans agent er i gang med.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Sådan lyder det fra italienske CalcioMercato. Det italienske medie melder om, at Christian Eriksens agent, Martin Schoots, er landet i Milano da han skal forhandle om en kontrakt med den italienske storklub Inter.

Inter kom lidt senere ind i kampen om danskerens underskrift, men har efterhånden taget førertrøjen i sagen. CalcioMercato melder også om, at Inter pønser på at hente Eriksen allerede til januar, men at det hele kommer an på, hvorvidt man også henter Arturo Vidal til klubben eller ej.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Christian Eriksen har været i Tottenham siden 2013 og har spillet 301 kampe for klubben. Her er det blevet til 69 mål og 89 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top