The perfect guide to the casino

Jon Dahl ansat i Malm̦ РSender vild stikpille til FCK

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Jon Dahl Tomasson har endelig fået sin ønskede stilling som cheftræner efter Malmö FF har givet ham chancen.

Den nu tidligere danske landsholds assistenttræner skulle ikke bruge lang tid på at rose sin nye klub til skyerne, og sender samtidig en skarp stikpille til sin nye skandinaviske konkurrent fra FC København.

– Jeg er superstolt af at være her i dag og blive præsenteret i Malmö – det er den største klub i norden historisk set, sagde Jon Dahl Tomasson pÃ¥ pressemødet, og uddybede til Malmö FF’s egen hjemmeside.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Jeg er stolt af, at jeg skal arbejde med en klub som Malmö FF. Klubben har en fantastisk historie og engagerede fans, og man slÃ¥s med FCK om at være bedst i norden. Klubben og jeg har haft gode samtaler om klubbens filosofi og de forudsætninger og forventninger, som er til stede. Vi har samme billede af, hvad vi vil opnÃ¥, og hvordan vi skal arbejde for at præstere og udvikle Malmö.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Malmö sluttede blot ét point fra mesterskabet i sidste sæson, og imens den nye sæson først starter til april, så har Malmö og Jon Dahl to utrolig vigtige Europa League-kampe mod tyske Wolfsburg.

Jon Dahl tiltræder i Malmö den 10. januar.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top