The perfect guide to the casino

Medie: Jon Dahl stopper på landsholdet inden EM – Skal være cheftræner i storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Både Jon Dahl Tomasson og Åge Hareide står uden job efter EM 2020, men nu tyder alt på, at Jon Dahl har fået styr på fremtiden.

Alle pile peger på, at Jon Dahl Tomasson bliver den nye træner i svenske Malmö FF. Både SportExpressen og B.T. melder om, at Jon Dahl Tomasson er få detaljer fra at skrive under med Malmö, imens Kvällsposten melder om, at Åge Hareide, som er tidligere træner i Malmö, har lagt et godt ord ind for sin danske assistent. Siden Malmö slog FC København i Parken, har den svenske klub stået uden træner, da man blev enig med Uwe Rösler om, at man skulle skilles.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Det er samtidig en kæmpe bombe, der bliver smidt hos det danske landshold, da alt tyder på, at Jon Dahl Tomasson overtager i Malmö med øjeblikkelig virkning. B.T. melder om, at Jon Dahl stopper på landsholdet og ikke kommer med til EM. Derfor skulle Åge Hareide have aftalt et møde med Peter Møller og DBU’s ledelse for at drøfte, hvad man skal gøre med under seks måneder til EM.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Der har tidligere været meldinger om at dobbeltjobbe op og vende, men det virker altså mere usandynligt nu, ifølge både svenske og danske kilder. Jon Dahl Tomasson har været assistenttræner for det danske landshold siden 2016, og har tidligere stået i spidsen for Roda og Excelsior Rotterdam.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top