The perfect guide to the casino

Uro før Wayne Rooneys comeback: Klubben betaler ikke løn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Spillerne i Derby har ikke fået lønnen for december endnu.

Wayne Rooney står foran debut for Derby, når klubben torsdag tager imod Barnsley i den næstbedste engelske række. Men det er en uroplaget klub, den tidligere stjerneangriber er kommet til.

Ifølge Daily Mail skulle Derby.spillerne have udbetalt lønnen for december nytårsaftensdag, men de har fået besked fra klubben om, at der bliver en forsinkelse.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Klubbens ejer, Mel Morris, har forsikret spillerne om, at pengene er på vej, og en talsmand for klubben siger, at spillerne bliver betalt torsdag.

Det er ingen hemmelighed, at Mel Morris leder efter nye investeringer i klubben.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Tidligere i denne sæson har klubben forsøgt at spare penge ved at tilbyde den langtidsskadede Richard Keogh at blive i klubben til en brøkdel af den løn, han ellers var berettiget til. Da han nægtede at tage imod tilbuddet, blev han fyret, og han søger nu hjælp til at lægge sag an mod klubben fra den engelske spillerforening (PFA).

Derby tabte i sidste sæson play off-finalen om oprykning til Premier League til Aston Villa, men i denne sæson frister klubben en tilværelse i den nederste halvdel af den næstbedste engelske række.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top