The perfect guide to the casino

Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Liverpool har i de seneste år for alvor slået sit navn fast i toppen af engelsk fodbold igen efter en længerevarende dårlig periode.

Den succes er blandt andet Jürgen Klopps skyld. Den 52-årige tysker kom til Liverpool i 2015, og har sidenhen skabt flotte resultater. Efter flere tabte finaler for Klopp, fik han endelig europæisk succes, da Liverpool vandt Champions League i sidste sæson, og alt tyder også på, at de snupper det engelske mesterskab i år, medmindre de falder helt sammen.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Nu afslører det franske medie le10sport.com, at Klopp har været i samtale med en anden europæisk topklub. I Frankrig sidder PSG på ligaen, men der er ingen tvivl om, at det er Champions League, der er målet i PSG, og der har man stadig ikke haft den store succes. Hvis træner Thomas Tüchel ikke vinder titlen i år, er der en god chance for, at PSG kigger efter en ny træner, og det er altså her Klopp kommer ind i billedet.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Det franske medie melder om, at PSG’s sportsidrektør, Leonardo, har haft en telefonsamtale med Jürgen Klopp omkring hans fremtid. Samtalen skulle have varet i over en time, men desværre for Leonardo, skulle Jürgen Klopp have lyttet, men ikke vendt tilbage, da han skulle være mere end tilfreds i Liverpool på nuværende tidspunkt.

Hvis Klopp ikke bliver overtalt, skulle Massimiliano Allegri være et godt bud på PSG’s næste træner, såfremt de fyrer Thomas Tüchel.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top