The perfect guide to the casino

Vred Barcelona-stjerne: I skylder mig millioner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Arturo Vidal mener, at FC Barcelona skylder ham adskillige millioner i bonus.

Samlet set mener den chilenske midtbanespiller, at FC Barcelona skylder ham 2,4 millioner euro (17,8 millioner kr.). i ubetalte bonusser. Men de spanske mestre mener ikke, at Arturo Vidal har krav på pengene. Det skriver den spanske sportsavis MARCA,

Hvis ikke de to parter bliver enige, kan sagen ende i retten, ligesom tilfældet er med Neymar, der mener at have penge til gode hos sin tidligere og måske kommende klub,

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Det fremgår ikke af artiklen, hvilke bonusser der er tale om.

Sagen har forværret forholdet mellem FC Barcelona og Arturo Vidal, som ønsker at forhandle om sin kontrakt, når han kommer tilbage fra juleferien. Det vil FC Barcelona imidlertid heller ikke, og de er ikke umiddelbart indstillet på at sælge den 32-årige chilener førend til sommer.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Italienske Inter skal have budt 12 millioner euro (90 millioner kr), men FC Barcelona vil have et meget højere beløb i overgangssum, hvis klubben skal sælge Arturo Vidal i januar.

Cheftræner Ernesto Valverde mener, at han er en vigtig spiller i truppen, selvom han ikke er fast mand. Den manglende spilletid er Arturo Vidal også sur over.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top