The perfect guide to the casino

Chelsea-stjerne udsat for racisme mod Tottenham: – Hvornår stopper det pjat?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Chelseas Antonio Rüdger blev udsat for racisme under kampen på udebane mod Tottenham. Han håber, at synderne bliver fundet og straffet.

Under kampen, som Chelsea vandt 2-0, kunne der høres abelyde fra nogle af Tottenhams fans mod Antonio Rüdiger, der har tysk far og en mor fra Sierra Leone, og som derfor er mørkere end så mange andre spillere.

– Det er virkelig trist at se racisme i en fodboldkamp, og jeg føler, at det er vigtigt at tale om det i offentligheden, for hvis man ikke gør det, er det glemt om et par dage, som det normalt er, skriver Antonio Rüdiger på sin Twitter-profil.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Jeg vil ikke involvere Tottenham som klub. Jeg ved, at der kun er tale om nogle få idioter, der laver det. Jeg har fået mange positive kommentarer fra Tottenham-fans på de sociale medier efter kampen, og dem er jeg rigtig glad for, skriver Chelsea-forsvareren og fortsætter:

– Jeg håber virkelig, at de skyldige bliver fundet og straffet, og på et moderne fodboldstadion som Tottenhams må det være muligt at identificere de skyldige. Hvis det ikke er det, må der være vidner, der kan set og hørt, hvad der skete. Det er en stor skam, at racisme stadig findes i 2019. Hvornår holdet pjat op?

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

https://footy.dk/wp-admin/admin.php?page=polls

Tottenham har iværksat en undersøgelse af begivenhederne og meddeler, at de vil straffe de skyldige, hvis det lykkes at udpege dem.

Den engelske spillerforening har opfordret den britiske regering til at søsætte en kampagne, der skal komme problemet til livs.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top