The perfect guide to the casino

Vred Sergio Ramos: Real Madrid blev snydt på det groveste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Real Madrid-anfører Sergio Ramos var utilfreds med, at holdet ikke fik straffespark i to tilfælde i første halvleg af kampen mod FC Barcelona.

O begge tilfælde var det makkeren i det centrale forsvar, Raphaël Varane, der var søgt med frem. I det ene tilfælde blev han stemplet på låret af sin franske landsmand, Clément Lenglet, og i det andet tilfælde blev han revet omkuld.

– Vi så begge episoder på tv i pausen, og der er tydeligt strafe i begge tilfælde. Men det kan vi ikke rigtig gøre noget ved nu, sagde Sergio Ramos efter kampen.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

I ingen af tilfældene så dommeren sig nødsaget til at bruge VAR til at afgøre sagen.

– VAR er en hjælp til dommerne, hvis de er i tvivl. Det blev desværre ikke brugt her. Men sådan er det i fodbold, og i det lange løb går det lige op. Vi får nok også gavn af det en dag, hvor vi begår et straffespark, der ikke bliver dømt, sagde Real Madrid-anføreren.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Det lykkedes faktisk for Real Madrid at få bolden i mål mod slutningen af kampen. Gareth Bale scorede, men målet blev annulleret på grund af offside, og kampen sluttede 0-0.

. Når man ikke vinder, kan man aldrig være helt tilfreds, men begge hold begår meget få fejl, og så kan det ende sådan her, sagde han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top