The perfect guide to the casino

Hareide er slet ikke i tvivl inden Malmö-brag: FCK er størst i Skandinavien

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Landstræner Åge Hareide mener, at FCK er den største klub i Skandinavien – men Malmö FF er ved at komme efter dem.

Malmö FF drømmer om at blive størst i Skandinavien. Men det kommer svenskerne til at vente lidt på, mener Åge Hareide, der ser frem til torsdagens kamp i Parken mellem de danske mestre fra FC København og Malmö FF.

– Malmö vil gerne overtage FCK’s rolle. Det må de kæmpe for, for FCK har haft den dominerende position i Norden i mange år, hvor de har været med og gjort det godt i både Champions League og Europa League. Det vil tage tid, hvis de vil overhale FCK, siger Åge Hareide til B.T.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Malmö FF er i den situation, at de skal vinde kampen i Parken for at gå videre til knockout-kampene i Europa League til foråret. FCK kan nøjes med uafgjort.

– Det bliver en kæmpe kamp. Du har FCK, som på mange måder har rutine og erfaring, og du har en træner, som, jeg tror, har stor kontrol på situationen. Og så har du et hold, som er ambitiøst, og Markus Rosenberg med sin sidste kamp. Det bliver en speciel kamp, for Malmö tager mange fans med. Det bliver en fin kulisse også, siger Åge Hareide.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Nordmanden har selv en fortid som træner for Malmö FF, som han førte i Champions Leagues puljespil, inden han overtog jobbet som dansk landstræner.

Han siger selv, at han vil forholde sig neutralt i kampen, for han håber på fremgang på dansk klubfodbold, men han havde samtidig en fin tid i Malmö FF.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top