The perfect guide to the casino

Manchester United, Dortmund og PSG er interesseret i Juventus-stjerne: Nu kan de hente ham for 300 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Juventus har så sandelig fået bygget på deres trup de seneste transfervinduer, så den er blevet rigtig bred. Planen er at vinde Champions League, men det er ikke lykkedes endnu.

Problemet med den brede trup er også bare, at der er flere stjerner, som ikke er tilfredse med antallet af spilleminutter. En af dem er den 25-årige Emre Can, som er blevet brugt for meget som indskifter i følge ham selv. Hvis det fortsætter, så vil Emre Can væk, og nu melder italienske calciomercato om, at Juventus er klar til at slippe deres tyske midtbanemotor.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Prisen for Emre Can skulle være omkring 300 millioner kroner, og det ville altså være 300 millioner kroner mere, end man gav for Can, da man hentede ham på en fri transfer i 2018. Man har højst sandsynligt både betalt et sign-on beløb og en høj løn for at lokke ham til, men man står nu også til at modtage et betydeligt transferbeløb, hvis man vælger at sælge ham til januar.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Ifølge mediet, så skulle både Manchester United, Borussia Dortmund og PSG være interesseret i Emre Can, der dermed ikke mangler muligheder, hvis han skifter væk til januar. Siden han skiftede til Juventus, er det blevet til 43 kampe for klubben. I denne sæson er det dog kun blevet til 223 minutters spilletid, fordelt over seks kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top