Referat: Frisparksperle var ikke nok for Hobro i OB-triumf

Hobro formåede ikke at få noget med fra Odense, hvor OB vandt stensikkert med 2-1 over Hobro.

OB tog denne eftermiddag imod Hobro i en kamp, hvor de tre point var vigtige for OB, hvis de skulle holde sig i toppen af tabellen, mens Hobro skulle væk fra bunden.

OB fik en fremragende start på kampen, da Bashkim Kadri kanonerede fynboerne i front efter han samlede en løs bold op efter et hjørnespark, hvor han efter et par træk ind i banen sendte et brag af et skud afsted, som gik ind bag Jesper Rask til 1-0.

Ti minutter senere blev det også 2-0 til OB efter fremragende spil. Jacob Barret fandt Bashkim Kadrii, der første gang sendte kuglen i dybden til Sander Svendsen, der let trillede bolden i kassen.

Ob så meget komfortable ud efter deres scoringer, men Hobro bragte spænding tilbage i kampen efter en halv times spil, da Emmanuel Sabbi sparkede et frispark på kanten af feltet helt op i hjørnet uden chance for Oliver Christensen til 2-1, som også var pausestillingen.

Efter pausen var OB meget i boldbesiddelse, mens Hobro lagde meget afventende ud, hvor de forsøgte at komme afsted på kontrastød.

Som kampen skred frem var det fynboerne, der var tættest på at udbygge føringen i forhold til Hobro, der var meget ufarlige og overlod initiativet til OB.

Frem mod slutminutterne var der mange hårde dueller og tvivlsomme dommerkendelser, hvilket gav ekstra liv og fight for begge hold, men Hobro formåede ikke at fremtvinge den afgørende scoring, hvorfor OB vandt kampen med 2-1.

OB spillede sig op på tredjepladsen med sejren over Hobro, der fortsat ser til fra bunden af 3F Superligaen.

Andetsteds vandt AGF med 0-1 over FC Nordsjælland, mens Randers sejrede med 2-1 over Lyngby BK.