Brøndby-profil åbner op: Derfor skiftede jeg væk i sin tid

The perfect guide to the casino

Brøndby-profil åbner op: Derfor skiftede jeg væk i sin tid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Andreas Maxsø åbner nu op for sit skifte væk fra Brøndby tilbage i ungdomstiden.

I september kunne Brøndby IF bekræfte, at de hentede Andreas Maxsø hjem til klubben igen. Den danske forsvarsspiller har nemlig tidligere været på kontrakt i klubben, da han kom op gennem ungdomsafdelingen.

Han skiftede dog til FC Nordsjælland som U17-spiller, og det forklarer han nu årsagen til:

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg ville gerne have taget turen op på seniorholdet, men det var ikke realistisk på det tidspunkt. Jeg gik et helt år uden at spille en førsteholdskamp og kunne godt have blevet der. Men jeg blev også fortalt af trænerne, at dem, der kom fra ’95-årgangen, ville også være før mig på min plads på holdet, siger han til 3point.dk.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Så det var en nødvendighed at komme videre, så jeg også kunne spille U17-liga dengang. På en måde var jeg skuffet, da jeg havde været her i ti år, for jeg håbede at tage turen op gennem rækkerne og spille for Brøndbys førstehold. Men igen, så var jeg nødt til at tænke på min udvikling og give den et skud et andet sted.

I FC Nordsjælland blev Andreas Maxsø anfører, og det gav ham et skifte til Osmanlispor i Tyrkiet i sommeren 2017. Siden hjemkomsten til Brøndby IF har han spillet otte kampe for klubben, og er blevet fast mand i forsvaret.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top